На косъм от нови трагедии на пътя: 27 и 47 –

...
На косъм от нови трагедии на пътя: 27 и 47 –
Коментари Харесай

Трима караха след употреба на алкохол и дрога във Варненско

На косъм от нови нещастия на пътя: 

27 и 47 – годишни мъже са арестувани в ареста от чиновници на Първо районно управление (на МВР) за шофиране след приложимост на алкохол. Те били спрени за полицейска инспекция през вчерашния ден, а при последвалия тест, алкодрегерът отчел високо наличие на алкохол в кръвта.  Срещу тях са формирани бързи производства.
 
Вчера, в ранни зори, в посока Бургас, чиновниците на Четвърто районно управление (на МВР) спрели за инспекция лек автомобил, каран от 25- годишен варненец. При контрола с техническо средство станало ясно, че мъжът е седнал зад кормилото след приложимост на наркотични субстанции - бензодиазепан. Задържан е в ареста за период до 24 часа и против него се води  бързо произвеждане.

Това сочат данните на полицията във Варна и региона за нарушителите на пътя през последните дни и часове. 

От началото на седмицата, униформените от Второ и Трето районно управление (на МВР) са заловили четирима варненци - на 27, 32, 36  години и един малолетен, прочут на Министерство на вътрешните работи. Те били тествани от чиновниците на реда и при обиск от тях служителите на реда иззели марихуана и метамфетамин, съгласно експертната информация. По случаите са формирани бързи производства, работата по които продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР